Barfoed: Statsministeren lider af sortsyn

Statsminister Helle Thorning-Schmidts nytårstale er blottet for konkrete bud på, hvordan man skaber fornyet fremgang i Danmark. Det mener Konservative Folkepartis partiformand Lars Barfoed efter statsministerens tale. Han ser muligheder for at skabe flere arbejdspladser og styrke velstanden i Danmark ved at gennemføre reformer, der slanker den offentlige sektor og styrker danske virksomheders konkurrenceevne.

- Kriser løses ved konkret politisk handling og ikke ved en gang snik snak om fortiden. Statsministeren må komme med nogle konkrete bud på løsninger i stedet for blot at blive ved med at konstatere, at Danmark er i økonomisk krise. Det skylder hun alle de mennesker, der har mistet deres job eller har en utryg jobsituation, siger Lars Barfoed.

- Danske virksomheder har brug for en regering, som fører en målrettet politik, der forbedrer virksomhedernes vilkår og muligheder for at skabe flere arbejdspladser. Der er brug for en erhvervspakke, der sænker virksomhedernes omkostninger, mindsker det offentlige bureaukrati, og gør det mere attraktivt at investere i danske virksomheder. Det er vejen til nye og flere arbejdspladser i Danmark. Vi skal væk fra statsministerens dommedagsretorik og i stedet skabe tro på fremtiden, siger Lars Barfoed.
 

 

Dagens Gossip