Bargæst stikker tre mænd ned i raseri over bortvisning

Tre mænd blev torsdag aften stukket med kniv efter et slagsmål med en 50-årig mand, der havde tilbragt hele dagen på et værtshus i Herlev.

- Gerningsmanden blev anholdt ved 1-tiden. Han henvendte sig selv til politiet, siger Ole Hestbæk, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

Politiet mener, at samtlige involverede personer havde indtaget alkohol før slagsmålet, der fandt sted på Cafe Bobby i Herlev Bygade kort før klokken 23.

- Manden, der fægtede og stak med kniv, var tidligere på dagen blevet bortvist fra værtshuset. Han vendte tilbage til stedet i hvert fald én gang og blev igen smidt ud. Det bliver han tilsyneladende så sur over, at det udløser et slagsmål med andre gæster, siger vagtchefen.

To af ofrene blev natten til fredag behandlet på Rigshospitalets Traumeafdeling. Den ene er blevet ramt i halsen, den anden i maven, mens en tredje er blevet behandlet på hospitalet i Herlev for et knivstik i hånden.

De tilskadekomne er henholdsvis 35, 49 og 54 år. Ingen af de tre skulle være i livsfare. Mest alvorligt ser det ud for den person, der blev stukket i maven.

/ritzau/

 

Dagens Gossip