Barndomsvenner mistede kontakten i 60 år: Utrolig opdagelse førte dem sammen igen

Det skriver den canadiske avis National Post.

Ron Cole faldt over dette gamle billede, da han sidste år ryddede op i gamle papirer. Billedet var fra en svunden tid, hvor han med kammeraten Duncan Cumming legede på stranden i den canadiske by Ottawa.

- Jeg flyttede billederne for at få dem af vejen. Jeg tabte dem, og ud faldt dette foto af Duncan. Jeg så på det, og jeg tænkte, "Hvorfor har jeg gemt dette billede? Hvad er det her?" fortæller Ron Cole.

Læs også: Ægtepar troede de mødtes i gymnasiet, men så fandt de dette billede

Blot få dage efter modtog han et opkald fra organisationen Parent Finders, der hjælper adoptivbørn med at finde deres biologiske familier.

Både Ron Cole og Duncan Cumming var vokset op hos adoptivforældre. Og nu kunne Parent Finders fortælle, at de to havde den samme biologiske mor.

De to venner voksede op tæt på hinanden og gik i skole sammen i Ottawa og legede tit sammen. Men som 12-13-årig flyttede Ron Coles familie fra byen.

Læs også: Nygift par fandt afslørende billede, der ændrede deres liv

I dag er de gamle venner 71 og 72 år.

Det var Duncan Cumming, der ledte efter sin biologiske familie gennem Parent Finders. Ron Cole har aldrig søgt efter sit ophav.

- Jeg blev adopteret væk. Jeg fik et godt liv, en god opvækst. Jeg kendte forskellen på rigtigt og forkert, og de var mine rigtige forældre i mine øjne. Men det er lidt sejt. Det er en god historie, siger Ron Cole.

Han bor i dag på øen Guernsey i Den Engelske Kanal, men planlægger en rejse hjem til Canada for at blive genforenet med sin bror. Duncan Cumming leder desuden efter deres biologiske søster.

 

Dagens Gossip