Barnestjerne joker med dødsrygter

"Macaulay Culkin er død."

Sådan lød overskrifterne forskellige steder på nettet om den nu 34-årige tidligere barnestjerne.

Men "Alene hjemme"-skuespilleren er sprællevende og åbenbart blot det seneste offer for det bizarre internetfænomen "hoax" - kendte, der simpelthen bliver løjet døde.

Derfor valgte skuespilleren så at sige at aflive rygterne ved at parodiere kultklassikeren "Weekend med Bernie", som handler om to venner, der finder deres chef likvideret. I stedet for at ringe til politiet kører de rundt med Bernies lig i frygt for selv at blive mistænkt for mordet.

På sin Instagram-profil har Culkin delt et billede, hvor han slattent ligger i armene på sin bandkammerat fra "The Pizza Underground." Teksten til billedet lyder blot:

- Weekend med Bernie.

Culkins talsperson har dementeret dødsfaldet, og senere har skuespilleren selv delt adskillige billeder, der altså bekræfter, at han stadig er i fuld vigør.

Blandt de mest udsatte for hoax-fænomenet er skuespilleren Morgan Freeman, som også har brugt humoren til at dræbe de bizarre rygter:

- Jeg har læst, at jeg er død. Hvis det passer, så er jeg glad for, at mit liv efter døden minder meget om at være i live, jokede den 77-årige Oscarvinder dengang på sin Facebook-profil.

Også skuespillerne Channing Tatum og Zach Braff og sangeren Jon Bon Jovi er blevet påstået døde og har efterfølgende joket omkring det.

Se den mere end levende Macaulay Culkin her: http://instagram.com/p/vK550flxx_/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip