Barnestjerne tvunget i retten for sine børn

At komme igennem en skilsmisse er lettere sagt end gjort.

Det må skuespiller og sangerinde Hilary Duff erkende, efter at hendes kommende eksmand Mike Comrie har valgt at svare igen på hendes begæring om fuld forældremyndighed over parrets fælles barn.

Det skriver E! News.

I skilsmissebegæringen, som Hilary Duff sendte til retten i Los Angeles tilbage i februar måned, søgte den tidligere barnestjerne om fuld forældremyndighed over parrets fælles barn med ret til samvær til faderen.

Den 16. april svarede den pensionerede hockeyspiller Mike Comrie imidlertid igen ved at bede retten om delt forældremyndighed over sin og Duffs 3 år gamle søn Luca.

Da parret mødte hinanden og giftede sig tilbage i 2010, var den tidligere barnestjerne fra Disneys tv-serie Lizzie McGuire blot 22 år gammel.

- Mike og jeg var utrolig forelskede den gang. Vi ville begge virkelig gerne giftes. Jeg har arbejdet, siden jeg var 11-12 år, så det at tage en sådan beslutning, når jeg var så ung, virkede bare rigtigt, siger Hilary Duff til magasinet Cosmopolitan.

- Det var det måske ikke, men det meste af den tid, vi har tilbragt sammen, har vi været lykkelige, konstaterer hun.

Da parret tilbage i januar 2014 afslørede, at de havde ladet sig separere, forlød det da også, at de gik fra hinanden med alle intentioner om et fortsat godt forhold og samarbejde omkring deres fælles søn.

Det bliver imidlertid nu op til Los Angeles Højesteret at fastsætte forældremyndigheden over, samt forældrenes samvær, med Luca.

Newspaq

 

Dagens Gossip