Barnestjerne var omgivet af pædofile: - Mit sundeste forhold var med Michael Jackson

22/10/2013 13:35

Lotte Sørensen

Nyheder

Mest læste i dag

Tilbage i 80'erne kendte alle Corey Feldman. Han vandt børnehjerter i film som Gremlins, Lost Boys, The Goonies og Fredag den 13. Men bag den sccesfulde facade gemte han på en frygtelig hemmelighed. Han blev nemlig i stor stil udsat for omsorgssvigt og misbrug.

Det fortæller han i sin nye bog, Coreyography, skriver news.com au.

Læs også: Far kæmper for forældremyndighed: Frygter søn bliver misbrugt

En af de pædofile, der udnyttede den unge Corey Feldman, var hans egen assistent, som hans far havde hyret til ham. Assistenten, som i bogen bliver kaldt Ron, opbyggede et nært venskab med Corey Feldman. Han introducerede ham til hårde stoffer, og en aften, da Corey Feldman var vind og skæv af et pillemix, begyndte Ron at befamle ham og dyrke oralsex med ham.

Han fandt ingen tryghed derhjemme. Siden han var syv år gammel, havde han ansvaret for at forsørge familien. Moderen var stofmisbruger og truede flere gange med at slå ham ihjel. Hans far var fraværende og viste kun interesse for sin søn, når de røg hash sammen.

Corey Feldman søgte derfor voksne rollemodeller på arbejdet. Men mange af dem viste sig at være pædofile. Særligt husker han et foto fra sin 15 års fødselsdag, hvor han og den jævnaldrende skuespiller Corey Haim var omgivet af fem mænd. Flere af dem misbrugte siden de to børn.

Læs også: Pædofile giver hinanden gode tip i hemmelig rejseguide

En aften undsalp han assistenten Rons tilnærmelser, kun for at blive misbrugt af en anden mand.

- Jeg var knust, frastødt, ødelagt. Jeg har brug for normale forhold i mit liv. Så jeg ringede til Michael Jackson. Michael Jacksons verden, hvor skørt det end lyder, blev det sted, jeg følte mig tryg. Når jeg var sammen med Michael, kom jeg tilbage til min uskyldighed. Når jeg var sammen med Michael, var det som at være ti år igen, skriver Corey Feldman i sin bog.

De to var blevet introduceret til hinanden gennem Steven Spielberg. Corey Feldman slår fast, at Jackson aldrig misbrugte ham eller opførte sig upassende.

Corey Feldman kæmpede i mange år med et heroinmisbrug, men har siden 1995 været clean. Hans budskab er klart:

- Mit eneste råd er at få disse børn ud af Hollywood og lade dem leve normale liv, siger han.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med