Barnets far glemmer aldrig, det han så, da jordemoderen løftede babyen

24/03/2015 18:55

Kirstine Petersen

Nyheder

Mest læste i dag

Australien er et stort land. Så stort at det kan være svært at nå hjem til vigtige begivenheder, hvis man ligesom elektrikeren Jason Larke har et job som tilkaldevagt i den anden ende af landet.

Han arbejder i Queensland i fire uger af gangen, og flyver så hjem til familien i Perth, når han har fri. Der er 4000 kilometer mellem dem.

Da konen Allison var 30 uger henne med deres tredje barn, modtog Jason sin vagtplan for den efterfølgende tid. 

Det stod klart, at planen betød, at han ville misse fødslen af sin egen søn. Et hårdt slag for familien, men de er vant til det.

- Arbejdet er hårdt, men på lang sigt er det det værd, tror jeg, siger faderen i videoen.

Læs også: Mor vugger livløs, nyfødt baby og efterlader lægerne i chok, da dette sker

Moderen er ved at græde, da hun samtykker. Da hun satte Jason af i lufthavnen, var de sidste ord, at næste gang, de sås, ville Allison have deres søn på armen.

Samsung greb chancen for dels at reklamere for et produkt, de har udviklet, et såkaldt ”Gear VR headset”, men også for at hjælpe faderen opleve sin søns fødsel på trods af, at han er 4000 kilometer væk.

Læs også: 21-årig mand var kvik: Hjalp fremmed kvinde med at føde i bil

Opfindelsen er et sæt virtuelle briller, der giver illusionen af at være til stede. På nogle sekunder opstillede Samsung-teamet udstyret, der gjorde det muligt at se alle dimensioner af rummet, Allison fødte i.

Da Jason fik opkaldet om, at Allison var på vej på hospitalet, gik det stærkt med at sætte udstyret op. Se den rørende video nedenfor.