Baskere skyder Stephan Andersen i sænk

15/12/2013

Trænerfyringen i Betis tidligere på måneden hjælper tilsyneladende ikke på klubbens aktuelle problemer i Primera Division.

Den danske landsholdsmålmand Stephan Andersen var søndag aften med fra start for bundproppen, som på udebane tabte 1-5 til Real Sociedad, der bejler til de europæiske pladser.

Danskeren havde fine aktioner undervejs, men kunne intet stille op ved hjemmeholdets mål. Betis-forsvaret hjalp overhovedet ikke Stephan Andersen.

Stillingen var ellers 1-1 ved pausen, men i anden halvleg blev Betis skudt i sænk. Midtvejs i halvlegen var Real Sociedad foran 4-1.

Mens Betis roder rundt som sidst i ligaen med sølle 10 point for 16 kampe, så er Real Sociedad på sjettepladsen noteret for 26 point.

Atletico Madrid befinder sig i den helt modsatte ende af tabellen, sammenlignet med Betis.

Hovedstadsklubben vandt sent søndag hjemme med 3-0 over Valencia og har 40 point - det samme som FC Barcelonas førerhold.

Stjerneangriberen Diego Costa brændte et straffespark, men scorede to gange i sejren over Valencia.