Basketball: Hørsholm ruster sig til ny sæson

Basketballholdet Hørsholm 79'ers har stolte traditioner på damesiden og har i de forgange uger arbejdet på at få holdet for den kommende sæson på plads.

Nu er der kommet styr på en vigtig brik, idet 23-årige Line Piechnik igen er at finde på holdet i den kommende sæson.

Den nyansatte cheftræner Roberto Velosa har stort fokus på at samle en stærk stamme af spillere, der kan løfte holdet.

- Line har et stort potentiale og en meget seriøs indstilling til sin sport. Vi har brug for hende på holdet, hvis vi skal have succes, siger Velosa i en pressemeddelelse.

Line Piechnik spillede ungdomsbasket i Åbyhøj, men flyttede i 2007 til Hørsholm og har siden haft en vigtig rolle på dameholdet.

- Jeg forventer, at den kommende sæson bliver tæt og spændende, og jeg glæder mig til at se, hvad sæsonen bringer os.

- Jeg ser frem til de udfordringer, der venter os og specielt med et helt nyt trænerteam og en ny holdsammensætning, siger Line Piechnik, der deltager i sin syvende sæson i Dameligaen.

Også hos Hørsholms herrer er der gode nyheder, da en af de bærende kræfter fra sidste års hold, Atila Kovac, er klar til en ny tørn i den kommende sæson.

Kovac, der sidste sæson snittede 13,46 point og 5,86 rebounds per kamp, glæder sig til den kommende sæson.

- Jeg forventer, at vi bliver holdet, alle de andre hader at spille mod. Det betyder, at vi skal kæmpe hårdt i hver eneste kamp, og hvis vi gør det, vil resultaterne også komme, siger Kovac.

Herrernes cheftræner, Miguel Angel Hoyo, er heller ikke I tvivl om, at Kovac kommer til at spille en stor rolle på det unge hold.

- Han er en sand power forward, som vil give os balance i angrebet. Han kan spille i feltet såvel som skabe sit eget skud udefra.

- I forsvaret kan han dække begge de store positioner, og det giver os god fleksibilitet, siger den spanske træner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip