Basketstjerne sat på prøve af småkager

Han er en af verdens ubetinget bedste basketballspillere, og hele fire gange er han blevet kåret som den mest værdifulde spiller i den amerikanske basketball-liga, NBA.

Derfor kan det måske undre, at LeBron James har gennemført en streng slankekur på 67 dage for at blive endnu bedre på banen. Ikke desto mindre er det lige præcis, hvad han har gjort, hvorfor kulhydrater, sukker og fedt nu er bandlyst fra sportsstjernens madvaner.

- Det var svært at opgive pandekager. Eller is. Eller chokoladesmåkager. Et par gange blev jeg i mine drømme jagtet af et småkagemonster, fortæller James til CNN.

I stedet for de søde sager bestod Cleveland Cavaliers-superstjernens diæt udelukkende af fisk, kød, grøntsager og frugt. Og det var tydeligt for James, som før vejede godt 125 kilo, at der skete en forskel i forhold til hans vægt.

- Jeg vejer omkring de 113 kilo nu, og jeg er en del lettere, end jeg har været i løbet af de seneste par år. Og det er bestemt ikke godt for mine konkurrenter, at jeg har det så godt, siger LeBron.

LeBron James tørner snart ud for Cleveland Cavaliers, når NBA-sæsonen begynder. Før har han spillet i fire år for Miami Heat.

Newspaq

 

Dagens Gossip