Bayern-anfører: Vi har stadig alt at spille for

Bayern München leverede en sløj indsats ude mod FC Porto i de to holds første opgør i Champions League-kvartfinalen.

Tyskerne var klare favoritter til kampen, men står nu foran en svær returkamp. Holdets anfører Philipp Lahm tror dog stadig på, at Bayern kan gå videre.

- Det så godt ud, da vi reducerede til 1-2, men da Porto gjorde det til 3-1, ramte det os hårdt. Ikke desto mindre er der stadig alt at spille for i returkampen, siger Lahm til uefa.com.

Det var store personlige fejl i de bageste geledder, som resulterede i alle tre Porto-scoringer, men Lahm vil ikke pege fingre.

- Vi ønsker altid at bygge spillet op nede bagfra, og den stil kan være farlig. Men vi kan ikke pege fingre. Der sker fejl ind imellem, lyder det fra den tyske anfører.

Holdkammeraten Thomas Müller forsøger da heller ikke at komme med søforklaringer på nederlaget.

- Resultatet afspejler altid indsatsen, konstaterer Müller tørt.

- Vi fik den værst mulige start, men generelt var vi ikke så dårlige i første halvleg. Porto blev mere defensivt indstillet, og deres 3-1-mål var virkelig en bet for os, men der sker fejl. Nu skal vi vinde 2-0 hjemme for at komme videre, siger Thomas Müller.

Returkampen spilles tirsdag i næste uge i München.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip