Bayern knuser Werder Bremen med 7-0

07/12/2013

Bayern München kan alt i Bundesligaen. Sidste sæsons Champions League-vindere og tyske mestre nedsablede lørdag Werder Bremen med 7-0 i Bremen.

Sydtyskerne har nu spillet 40 kampe i træk uden nederlag i Bundesligaen.

Det var hjemmeholdet selv, der satte gæsterne i gang med et selvmål af Lukimya, som var uheldig med at løbe ind i en bold, som egentlig var et indlæg ind foran mål fra franskmanden Franck Ribery. Bayern München førte altså 1-0 efter 20 minutter.

Derfra satte maskinen for alvor i gang.

Daniel van Buyten øgede til 2-0 syv minutter senere, og det nåede at blive 3-0 inden pausen. Denne gang en iskold afslutning af Franck Ribery på et fornemt indlæg fra Thomas Müller.

Mario Mandzukic gjorde det til 4-0 efter en time. Thomas Müller kort efter til 5-0 med sin scoring nummer syv i sæsonen.

Og otte minutter før tid igen Franck Ribery til 6-0. Franskmanden udnyttede denne gang et hjørnespark, der blev taget kort, og som via et par bander havnede hos franskmanden, som igen koldt sparkede bolden i nettet.

Ribery førte flere beviser for, hvorfor han formentlig er blandt de tre navne, som i den kommende uge bliver offentliggjort som en af kandidaterne til titlen som verdens bedste fodboldspiller i år.

I kampens sidste minut rundede Mario Götze ydmygelsen af Werder Bremen af med sin scoring til 7-0.

Sejren giver Bayern München en føring på syv point foran Bayer Leverkusen i Bundesligaen. Leverkusen har dog en kamp færre og spiller senere lørdag mod Borussia Dortmund.

På en travl lørdag i Bundesligaen vandt William Kvists Stuttgart en kærkommen sejr på 4-2 over Hannover 96. Mens Leon Andreasen spillede hele kampen for gæsterne, kom William Kvist først på banen ni minutter før tid ved stillingen 3-2.

Jannik Vestergaard var med i hele kampen for Hoffenheim, som vandt ude med 2-1 over Eintracht Frankfurt.

Stuttgart, Hoffenheim og Hannover 96 ligger henholdsvis nummer 10, 11 og 12 i tabellen.