Bayern München har betalt sit stadion 16 år for tidligt

Den tyske fodboldgigant Bayern München vil fremover kunne investere yderligere millioner i spillertruppen, efter at klubben nu er færdig med at betale renter og afdrag på sit stadion.

Samtlige sæder og mursten på den 346 millioner euro (2,5 milliarder kroner) dyre Allianz Arena er nemlig afregnet, oplyser klubben.

- I 2005 lånte vi præcis 346 millioner euro i en 25-års-plan, som skulle løbe til 2030. Nu har vi afbetalt stadion efter kun ni og et halvt år. Det er jeg meget stolt af, siger Bayern Münchens formand Karl-Heinz Rummenigge i kampprogrammet til lørdagens kamp mod Hoffenheim.

Den hurtige tilbagebetaling af lånet blev mulig, efter at klubben fik Allianz AG ind som sin tredje hovedsponsor sammen med Adidas og Audi.

Bayern München vil offentliggøre årsregnskabet 28. november, men der er næppe grund til at bekymre sig om pengesagerne i den sydtyske klub foreløbig.

- Det er ingen hemmelighed, at vi nåede den magiske omsætningsgrænse på en halv milliard euro i sidste sæson. Vores overskud er også øget kraftigt, afslører Rummenigge.

/ritzau/AFP

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip