Bayern og City mødes i Champions Leagues dynamitpulje

De tyske og engelske mestre brager sammen, når Bayern München og Manchester City mødes i Champions Leagues dynamitpulje.

Det står klart efter torsdagens lodtrækning i Monaco, hvor de to storklubber begge blev placeret i Gruppe E med Roma fra Italien og russiske CSKA Moskva som de øvrige hold.

Bayern og City stødte også samme i sidste sæsons gruppespil, hvor tyskerne vandt 3-1 i Manchester, inden englænderne tog revanche med 3-2 i München.

I Gruppe F kommer danskerklubben Ajax også på en yderst vanskelig mission, når holder fra Amsterdam skal op mod blandt andre Barcelona og Paris Saint-Germain.

AaB's overmænd fra Apoel fuldender gruppen, hvor Paris-stjernen Zlatan Ibrahimovic altså blev parret med to af sine gamle klubber.

Det var de fire Real Madrid-legender, Francisco Gento, Manuel Sanchis, Fernando Hierro og Iker Casillas, der trak kuglerne op af bowlen ved showet, hvor Peter Schmeichel var én af værterne.

For Skandinaviens eneste Champions League-deltager, Malmö FF, kommer gruppespillet til at byde på møder med de spanske, italienske og græske mestre, når Atlético Madrid, Juventus og Olympiakos kommer en tur forbi Skåne.

Malmö, der bliver trænet af den tidligere Brøndby-chef Åge Hareide, har danske Robin Olsen på mål.

De forsvarende Champions League-mestre, Real Madrid, fik en overkommelig lodtrækning, men kan se frem til to storkampe mod Liverpool, der er med for første gang i fem år. De to øvrige hold i puljen er Basel fra Schweiz og Ludogorets fra Bulgarien.

Gruppespillet begynder tirsdag 16. september, og det hele kulminerer i finalen på Olympiastadion i Berlin i maj næste år.

/ritzau/

 

Dagens Gossip