Bayern smadrer Arsenal i München

04/11/2015

Bayern München var i det kyniske humør, da Arsenal onsdag aften blev afstraffet i München.

Hjemmeholdet udviste ingen nåde og vandt Champions League-opgøret i gruppe F med hele 5-1 efter en magtdemonstration.

Sejren betyder, at Bayern topper gruppen med ni point ligesom Olympiakos, mens Arsenal og Roma har tre point. Arsenal kan dermed stadig kvalificere sig videre fra gruppen, selv om det virker svært.

Arsenals manager, Arsène Wenger, havde før opgøret udvist en stålfast tro på, at man kunne tage til München og vinde efter 2-0-sejren senest over Bayern München i London.

Efter ni minutter gik det dog galt. Thiago Alcantara fandt altid farlige Robert Lewandowski, og den polske topangriber svigtede ikke og headede Bayern på 1-0.

Så skulle man tro, at Arsenal var rystet, men englænderne slog hurtigt tilbage. Et indlæg blev sendt i mål to minutter efter af Mesut Özil, men scoringen blev annulleret, da dommeren mente Özil scorede med armen.

Det gjorde Arsenal-spilleren så tosset, at han modtog en advarsel for brok. Wenger havde før kampen ud over Lewandowski også nævnt Thomas Müller, som en de spillere, der kunne volde problemer.

Og efter knap en halv time opfangede netop Müller bolden i feltet og trykkede af. Bolden blev snittet af Per Mertesacker og ændrede retning, og Bayern var foran 2-0.

Müller var tæt på igen ud af næsten ingenting få minutter før pausen, men Petr Cech reddede fornemt.

Men Bayern er Bayern, når musikken spiller på Allianz Arena, og to minutter før tid blev det 3-0.

David Alaba generobrede en bold, tog et træk og hamrede den op i højre målhjørne og ind bag Cech, der intet kunne gøre.

Arjen Robben erstattede Kingsley Coman efter 54 minutter, og minuttet senere gjorde Robben det til 4-0, da han sparkede bolden i mål fra tæt hold efter et mønsterangreb.

Med 20 minutter igen viste Olivier Giroud klassen, da han tog bolden ned og afsluttede i næsten samme bevægelse og reducerede til 1-4.

Minutter efter var Robben tæt på igen, men afslutningen med højrebenet lykkedes ikke, og to minutter før tid blev Müller spillet fri, og han svigtede ikke, men bankede bolden i mål til 5-1.

I gruppens andet opgør tog formstærke Olympiakos imod Dinamo Zagreb. Her bragte Armin Hodzic gæsterne foran efter 20 minutter, mens Olympiakos brændte et straffespark efter pausen, før Felipe Pardo udlignede med en vigtig scoring.

I det 90. minut sikrede Pardo med sin anden scoring Olympiakos sejren på 2-1.