Bayern-træner forventer angreb fra Bundesligaens Hobro

I Superligaen har oprykkeren Hobro taget alle med storm med den øjeblikkelige topplacering i debutsæsonen i den bedste række. I Bundesligaen har Paderborn om muligt overgået nordjyderne.

Efter fire spillerunder ligger holdet på førstepladsen i sin debutsæson i den bedste tyske række. Derfor kan klubben sensationelt rejse til topopgør på udebane mod mægtige Bayern München tirsdag aften.

Begge hold har otte point ligesom Kasper Hjulmands Mainz 05 og Hoffenheim. Men Paderborn kan prale af den bedste målscore på imponerende 8-2.

Hos mesterholdet har træner Pep Guardiola noteret sig underhundens bedrifter, der er skabt på offensiv fodbold.

- De har kvalitet, de har entusiasme og kan spille uden nogen form for pres. De vil angribe. Det har de gjort hidtil, og hvorfor skulle de lave om på det?

- Hvis de vinder, vil det være en stor overraskelse, taber de, vil det stadig være ok, siger Pep Guardiola.

Han understreger, at Paderborns succes er fuldt fortjent og ikke skyldes held.

Oprykkernes succestræner, André Breitenreiter, tager succesen med ro og erkender, at holdet risikerer at indkassere sæsonens første nederlag.

- Vi tager ikke til München blot for at få taget selfies med verdensmestrene. Vi vil gøre vores bedste og gå efter det. Drengene bør gå ud og nyde kampen.

- Bayern München er i en klasse for sig, vi spiller mod verdens bedste hold, siger André Breitenreiter.

Paderborn slipper for at møde franskmanden Franck Ribery, der er ude med en skade. Til gengæld er der mulighed for, at hollænderen Arjen Robben bliver klar, lyder det fra Pep Guardiola.

Tirsdagens kamp begynder klokken 20.

/ritzau/DPA

 

Dagens Gossip