Bayern tumler med skadesproblemer før CL-brag

Bayern Münchens træner, Pep Guardiola, kæmper med at finde en slagkraftig startopstilling op til tyskernes Champions League-kamp mod Manchester City på onsdag.

Bayern München vandt senest Champions League i 2013 og har generelt haft stor succes de senere år, og med en VM-slutrunde i sommer begynder succesen måske at gøre ondt.

I hvert fald har adskillige VM-spillere haft svært ved at finde formen, mens andre døjer med skader.

Hollænderen Arjen Robben er tvivlsom til onsdagens Champions League-kamp, efter at han missede søndagens træning med knæproblemer. Hans kollega Franck Ribery har været skadet og gjorde først comeback lørdag, da han blev skiftet ind og scorede i 2-0-sejren over Stuttgart.

Desuden skal Guardiola rokere om i sit forsvar, fordi Holger Badstuber nu igen er væk i længere tid. Thiago Alcantara, Bastian Schweinsteiger og Rafinha er også ude.

- Vi skal i hvert fald forbedre os yderligere mod Manchester City. Det er et tophold. De er engelske mestre, og vi vil gerne begynde turneringen godt. Vi mangler stadig lidt rytme, siger Bayern Münchens anfører, Philipp Lahm.

Måske kan München-spillerne finde trøst i, at Manchester City heller ikke har haft den aller bedste indledning på sæsonen. Holdet har kun fået syv point af 12 mulige i de første fire kampe i Premier League.

Desuden kommer manager Manuel Pellegrini til at mangle på bænken i onsdagens kamp. Han har karantæne for et udfald mod dommeren, da Manchester City tabte til FC Barcelona i sidste sæson.

/ritzau/Reuters

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip