Bayern uden Højbjerg kvaser Hannover

04/10/2014

Bayern München uden Pierre-Emile Højbjerg på banen tog lørdag endnu et skridt på den lange march mod det tyske fodboldmesterskab.

Hjemme på Allianz Arena blev Hannover 96, der var uden en skadet Leon Andreasen, slået med 4-0.

Det kunne være endt grueligt galt for gæsterne, men Josep Guardiolas spillere lettede gevaldigt på speederen efter de første 45 minutter.

Første halvleg viste klasseforskellen på de to hold, inden en meget lidt ophidsende anden halvleg, hvor Hannover fik lettere spil, men alligevel havde svært ved at skabe noget som helst.

Robert Lewandowski gjorde det til 1-0 efter seks minutter, da den tidligere Borussia Dortmund-bomber modtog en aflevering fra Rafinha. Lewandowski fik kontrol over bolden med en brysttæmning og scorede flot.

Få minutter senere øgede Arjen Robben til 2-0 efter en fin soloaktion, hvor hollænderen trak mod mål og uhindret fik lov til at fordoble føringen.

Lewandowskis 3-0-scoring fem minutter før pausen fulgte samme skabelon, som polakkens første træffer. Igen lod Hannovers forsvar sig overliste af en aflevering med luft under, og så var den kamp stort set lukket.

Først efter 43 minutter tillod Bayern München gæsterne det første skud på mål, hvilket fortæller lidt om hjemmeholdets overlegenhed. I slutfasen øgede Arjen Robben med sit andet mål til 4-0.

Pierre-Emile Højbjerg var ikke en del af Bayerns trup til kampen mod Hannover.

Bayer Leverkusen, der også kæmper med i toppen af Bundesligaen, måtte overraskende nøjes med 2-2 på hjemmebane mod oprykkerne fra Paderborn. Leverkusen har nu fem point op til Bayern på førstepladsen.

Ruhr-klubberne Borussia Dortmund og Schalke 04 havde ikke den bedste lørdag eftermiddag. Dortmund tabte hjemme med 0-1 til Hamburger SV, mens Schalke tabte 1-2 ude til Hoffenheim.

Her sad danske Jannik Vestergaard på bænken i de første 89 minutter, inden han blev sendt på banen for at forsvare føringen hjem.