Bayerns skader er i fokus inden ny duel mod City

Der er ingen hemmeligheder over for hinanden, når Bayern München onsdag aften får besøg af Manchester City i Champions Leagues gruppe E.

For tredje gang på fire år er de to storklubber havnet i den samme gruppe i Champions League, og i denne sæson er det vigtigt at komme godt i gang. For med AS Roma og CSKA Moskva som de øvrige modstandere kaldes gruppe E for dynamitpuljen.

Det seneste møde mellem Bayern og City fandt sted i december sidste år - også i München - og dengang leverede englænderne et fantastisk comeback ved at vende 0-2 til en 3-2-sejr.

Inden onsdagens kamp er det store samtaleemne hos tyskerne de mange skader, der er i truppen.

Midtbaneprofilerne Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez og Thiago mangler fortsat på grund af knæskader, og i weekenden blev forsvarsspilleren Holger Badstuber igen skadet.

Alt det kan selvfølgelig betyde mere spilletid til den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg, men som Bayerns franske stjernespiller Franck Ribery siger det:

- Vi er i øjeblikket i en meget svær situation, fordi vi har så mange spillere, der døjer med skader, og spillere, som endnu ikke er tilbage på 100 procent.

Ribery vendte i weekendens 2-0-sejr over VfB Stuttgart i Bundesligaen netop tilbage fra en skadespause og det med succes, eftersom han scorede 2-0-målet. Ribery har dog fået problemer med sit venstre knæ igen og er heller ikke med mod City.

- Vi forsøger at få det bedste ud af den øjeblikkelige situation. Vi gør alt, hvad vi kan, så vi fortsat kan levere resultater, siger den tidligere franske landsholdsspiller.

Bayern-anfører Philipp Lahm er optimist, og når truppen er tilbage i fuld størrelse, forventer han store ting i sæsonen.

- Med den trup, vi har i øjeblikket, har vi en chance for at vinde trofæet. Jeg vil have fingrene i trofæet igen. Hvis ikke i denne sæson, så i løbet af de næste tre år, siger Lahm, som efter sommerens VM-triumf med Tyskland stoppede på landsholdet.

Den spanske midtbanespiller Xabi Alonso, der i sommerpausen er skiftet fra Real Madrid til Bayern, kender alt til at vinde Champions League. Han gjorde det med spanierne i sidste sæson og har også vundet turneringen med Liverpool. Han satser på et hattrick.

- Målet for os er naturligvis at vinde Champions League, siger Alonso.

I City-lejren glæder den argentinske forsvarsspillere Martín Demichelis sig især til kampen. Fra 2003 til 2010 spillede han for Bayern.

- Det bliver ekstremt emotionelt for mig, fordi Bayern var den klub, som gav mig chancen i europæisk fodbold. Jeg kender så mange mennesker i klubben, siger Demichelis inden gensynet med eks-klubben.

Kampstart er klokken 20.45.

/ritzau/AFP

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip