Bechmann melder sig klar til bundgyser

En småskadet Tommy Bechmann var tilskuer, da han så sin klub, Sønderjyske, tabe 1-2 onsdag aften i Esbjerg i Superligaen.

Angriberen tør dog godt love, at han bliver klar til søndagens nedrykningsdrama hos AGF.

- Knæet driller og er hævet, men jeg tør godt melde mig klar til på søndag. En sejr mod AGF kan meget vel være nok med vores målscore, hvis altså ikke Viborg vinder to kampe mere, siger Tommy Bechmann.

Han er født og opvokset i Aarhus og bor stadig i byen. På søndag kan han være med til at sende byens stolthed AGF ned i 1. division.

- Jeg glæder mig til på søndag. Det er altid fedt at spille i Aarhus. Jeg risikerer nok at blive lidt upopulær blandt de fleste af mine venner, som er AGF-fans, men det må jeg leve med, siger Tommy Bechmann.

Sønderjyske-træner Lars Søndergaard måtte foruden Tommy Bechmann også se bort fra en skadet Johan Absalonsen mod Esbjerg. Oveni blev Silas Songani fiberskadet, og træneren regner ikke med sidstnævnte til søndagens kamp.

- Vi er hårdt ramt, og hverken Bechmann eller Absalonsen kunne spille mod Esbjerg. Deres rutine kunne vi godt have brugt. Havde de bare været lidt klar, så havde de været med på bænken, siger Lars Søndergaard.

I kampen mod Esbjerg stod Sønderjyske godt i defensiven. En god defensiv og det ottende mål i foråret af topscorer Rubin Okotie havde træneren dog svært ved at glæde sig over.

- I den situation, som vi er i nu, er det kun resultaterne, som tæller. Med Okotie har vi heldigvis en spiller, som kan score, men vi skal også kreere chancerne. Til det er Bechmann en vigtig spiller med sin fysik, siger Lars Søndergaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip