Bechmann: Vi er eksperter i overlevelse

Sønderjyske sikrede sig søndag endnu en sæson i Superligaen med en 3-0-sejr på udebane over AGF.

En af dagens målscorere, Tommy Bechmann, var jublende lykkelig for sejren og for, at Sønderjyske forsat kan kalde sig et Superliga-hold:

- Der var ikke mange, der troede på os, inden forårssæsonen gik i gang. I dag redder vi os en runde før sæsonen er færdig, og det er helt fantastisk, siger målscoren.

Siden Sønderjyske rykkede op i Superligaen i 2008, har holdet for det meste været en del af nedrykningskampen, men har år efter år klaret sig igennem strabadserne.

- Vi har en speciel mentalitet i Sønderjyske, og vi er eksperter i at undgå nedrykning. Vi vinder de afgørende kampe, og jeg synes, at det er en fantastisk karakter, vi viser igennem hele forårssæsonen, siger Tommy Bechmann

Sønderjyskes sportschef skal nu i gang med at forlænge flere kontrakter med holdets profiler. Efter kampen havde han store roser tilovers for sine spilleres indsats i forårssæsonen.

- Vi har spillet med kniven for struben i lang tid, og det er fantastisk, at vi ender med at overleve. Det her viser, at spillerne har mandshjerte, siger Ole Nielsen.

Sønderjyderne var inden forårssæsonen favorit til at rykke ned, da holdet lå på sidstepladsen med fem point op til stregen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip