Beckenbauer: Bayern bør købe Real Madrid-spiller

Fodboldlegenden Franz Beckenbauer, der er ærespræsident i Bayern München, mener, at de forsvarende tyske mestre skal få midtbanespilleren Sami Khedira til klubben.

I øjeblikket er Khedira, der var med til at vinde VM for Tyskland i sommer, på kontrakt i Real Madrid.

- Khedira passer ind på alle hold. Han ville passe meget godt ind på Bayerns hold. 6'er-positionen spiller han virkelig godt. Enten sammen med Bastian Schweinsteiger eller Philipp Lahm. Det ville være perfekt, siger Beckenbauer til Sport-Bild.

Bayern München er ramt af en del skader på midtbanen. Javi Martinez er netop blevet langtidsskadet, Thiago har længe kæmpet med skader, og Schweinsteiger er ude i de kommende uger.

Det kan blandt andet betyde, at det danske talent Pierre-Emile Højbjerg får mere spilletid end normalt i begyndelsen af sæsonen.

Khedira sad på tribunen, da Real Madrid tirsdag spillede 1-1 mod Atlético Madrid i den spanske Super Cup. Det får tyske medier til at spekulere i, at Khedira måske er på vej væk fra Real Madrid.

Bayern indleder bundesliga-sæsonen fredag mod Nicklas Bendtners Wolfsburg.

/ritzau/dpa

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip