Beckenbauer: Klopp kan efterfølge Guardiola

Jürgen Klopp er fortsat træner i Borussia Dortmund frem til sommer, men allerede nu svirrer rygterne om, hvor den populære tyske træner skal fortsætte karrieren.

Og nu melder Bayern München-legenden Franz Beckenbauer sig på banen med et forslag, som nok kan få sindet i kog hos Dortmund-fansene.

Han mener således, at Klopp kunne være en oplagt afløser for Josep Guardiola, når spanieren en dag forlader Bayern München.

- Han (Jürgen Klopp, red.) vil altid være et tema. Spørgsmålet er, hvor længe Guardiola bliver i München. Jeg håber på meget lang tid, men det er sikkert, at Klopp altid vil være et tema hos os, siger Beckenbauer til Sky Sports.

- Da jeg var præsident, snakkede vi ofte om Jürgen Klopp og var enige om, at han ville passe godt ind i Bayern, uddyber Bayern-legenden.

I Dortmund slikker man stadig sårene efter, at Bayern München først stjal kæmpetalentet Mario Götze i 2013 og sommeren efter snuppede den polske topscorer Robert Lewandowski.

Skulle Jürgen Klopp, manden som genrejste Dortmund, også ende hos rivalen inden for en overskuelig årrække, vil det givetvis være endnu en bitter pille at sluge.

Foreløbig har Josep Guardiola dog kontrakt med de tyske mestre frem til 2016, og som Franz Beckenbauer også indikerer, er der ingen i den sydtyske klub, som ønsker at se spanieren stoppe lige foreløbig.

Derfor kunne Beckenbauers udtalelse også meget vel være provokerende spin fra mestrenes side forud for de to klubbers indbyrdes møde i den tyske pokalsemifinale tirsdag aften.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip