Beckham vil skabe MLS-fodboldklub i Miami

David Beckham har valgt Miami som byen, der skal huse det nye fodboldhold, han ønsker at etablere.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Den tidligere engelske fodboldstjerne spillede selv for LA Galaxy i Los Angeles, og med i den kontrakt havde han fået en option, som gav ham ret til at etablere en ny klub i Major League Soccer for en pris på 25 millioner dollar - knapt 140 millioner kroner.

David Beckham er, ifølge Reuters, stadig i gang med at samle investorer, og har i løbet af sommeren også turneret rundt i byen for at se på arenaer. Nu kigger man i stedet på at finde en egnet placering til et stadion, der kun skal rumme fodbold.

Fodboldligaen MLS vil gerne bekræfte, at den er i samtale med David Beckham om en ny klub, men ønsker ikke at bekræfte, om aftalen er på plads.

- Vores politik i forhold til potentielle ejere af ligaklubber er, at vi holder dem private indtil den mulige ejer selv ønsker at gå ud i offentligheden. Derfor vil det være mere passende, at David Beckham selv kommenterer sine planer, siger Dan Courtemanche, talsmand for MLS.

Miami har tidligere været repræsenteret i MLS med holdet Miami Fusion. Det lukkede dog i 2001.

Major League Soccer rummer lige nu 19 hold. Nummer 20, New York City FC, er på vej, og træder efter planerne ind i ligaen i 2015. New York City FC er efter sigende et samarbejde mellem engelske Manchester City og baseballklubben New York Yankees.

/ritzau/

 

Dagens Gossip