Bedstefar møder veltrænet ung mand i boksering: Det går ikke, som du regner med

Ungdom og styrke har ikke alt at sige, når det kommer til boksning. Det måtte en yngre veltrænet bokser sande, da han stødte ind i en tilsyneladende gammel, utrænet mand.

Den unge italienske mand er ved at træne i en boksering, da han får en uventet modstander i form af den 64-årige Ernesto Bergamasco. Umiddelbart virker det mærkeligt at den aldrende mand skal medvirke i træningen, men det giver mening senere.

Læs ogsåTre unge overfaldt folkepensionisten Jan - det kom de til at fortryde

Mens den yngre mand næsten ikke kan holde op med at grine over sin modstander, tager Ernesto Bergamasco opgaven anderledes seriøst og virker meget fokuseret.

Allerede i et par sekunder inde i duellen, får den unge mand virkeligheden at føle, da Ernesto sender ham direkte i gulvet. Og det samme sker igen, da den knap så kække unge bokser er på benene igen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Med til historien hører, at Ernesto Bergamasco er tidligere professionel bokser, der bl.a. boksede ved OL for Italien i 1970'erne.

Evner og teknik synes at være afgørende i denne ulige kamp, som fandt vej til YouTube i søndags.

Se bokse-videoen her:    

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip