Bedstefar skyder og dræber hjemmerøvere, der ville voldtage hans 19-årige barnebarn

Skrevet af Jesper Larsen

19/04/2015

Mest læste i dag

En 67-årig mand er blevet udråbt som en helt, efter det lykkedes ham at dræbe en og såre to andre hjemmerøvere, der havde trængt ind i hans hjem, hvor forsøgte at voldtage hans 19-årige barnebarn. 

Pensionisten blev holdt med pistoler af de tre mænd, men det lykkedes ham at fravriste en pistol fra den ene, som han brugte til at skyde de tre røvere, hvor en afgik ved døden og to blev sårede, skriver Metro.

Læs også: Anonymous-hackere går efter børnemisbrugere: 'I bør vente os' 

Ifølge det lokale politi i byen Lumberton i den amerikanske delstat North Carolina , udspillede episoden sig mandag omkring kl. 22, hvor maskerede mænd bankede på døren til hjemmet, hvor den 67-årige bor med sin kone og 19-årige barnebarn.

Da døren blev åbnet stormede mændende ind i huset, hvor de krævede husets værdier udleveret. 

De tvang den 67-årige og hans kone ind i værelset med pengeskabet, hvorefter de forsøgte at voldtage det 19-årige barnebarn. Men her lykkedes det pensionisten at overmande den ene røver og skyde de tre maskerede mænd. 

Læs også: Sådan fik denne far hævn over sin datters voldtægtsforbryder

De nåede at skyde igen og såre den 67-årige inden de flygtede fra huset. 

Da de to sårede røvere dukkede op på det lokale sygehus, blev politiet tilkaldt, og de to mænd blev anholdt inden de blev behandlet for deres skudsår, skriver Metro

Den 67-åriges tilstand er kritisk.