Bedstemor skaber vrede med Facebook-billeder af barnebarn: Fik gaffatape i ansigtet og lagt i bradepande

Facebook vrimler med søde og sjove billeder af babyer, men fornyelig dukkede der nogle anderledes babybilleder op, som fik folk op i det røde felt. Det skriver Daily Mail.

En humoristisk bedstemor, Jackie Sheaks, fra Columbus Ohio i USA lagde billeder af sit lille barnebarn med gaffatape i ansigtet og liggende i en bradepande omgivet af kartofler på Facebook - se billederne nederst på siden. 

Læs også: Panik på Facebook: Kvinde sigter pistol mod barns hoved 

Mens Jackie synes, at billederne var sjove, faldt de ikke i andre Facebook-brugeres smag, og flere begyndte at hænge Jackie ud på nettet. 

Billederne blev meldt til politiet, som efterforskede sagen. I den forbindelse besøgte de sociale myndigheder bedstemoren, som fortalte, at barnets mor, hendes datter var okay med billederne.

Læs også: Fire-årig dreng smidt ud af butik: Han stillede et upassende spørgsmål

- Det startede som en joke, vi puttet et lille stykke tape på sutten, fordi vi var fjollede, forklarer bedstemor Jackie Sheaks til 10TV og tilføjer:

- Det, vi synes er sjovt, synes andre folk ikke er sjovt. Det ville aldrig ske igen. Det har helt sikkert lært os en lektie.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Jackie Sheaks og hendes mand, Tommy, har forklaret, at de er gode mennesker, der aldrig kunne finde på at skade deres lille barnebarn.

Politiet og de sociale myndigheder er ikke gået videre med sagen.

Se videoen her: 

Se Jackie Sheaks baby-billeder her:

 

Dagens Gossip