Begge Charlie Hebdo-terrorister er nu blevet begravet

Cherif Kouachi, en af de to brødre, der skød og dræbte 12 personer ved satireavisen Charlie Hebdo den 7. januar, er blevet begravet.

Lillebroren Cherif Kouachi, der blev 32 år, blev begravet under et stort sikkerhedsopbud uden for Paris i byen Gennevilliers ved midnatstid lørdag aften.

Det bekræfter Gennevilliers borgmester, Patrice Leclerc, over for nyhedsbureauet AFP.

Ifølge myndighederne var der ingen familiemedlemmer eller venner, der deltog i ceremonien. Begravelsespladsen er blevet gjort anonym, da franske myndigheder ikke ønsker, at Cherif Kouachis gravsted skal blive et sted, hvor fanatikere og islamister beder.

Lørdag sagde Patrice Leclerc, at byen, der var Cherif Kouachis hjemby, meget modvilligt var nødt til at respektere loven og give Cherif Kouachi en begravelse.

- Som alle andre borgmestre vil jeg helst undgå at begrave en terrorist i min kommune, men jeg må følge loven, sagde Patrice Leclerc.

Dermed er begge gerningsmænd blevet begravet, efter at den anden bror, Said Kouachi, også i al hemmelighed blev begravet fredag i den franske by Reims.

Også Said Kouachi blev begravet i en anonym grav, da myndighederne ikke ønsker polemik omkring gravstedet. Said Kouchis kone deltog ikke i begravelsen, fordi det på den måde kunne holdes hemmeligt.

Den tredje terrorist, Amédy Coulibaly, myrdede under de dramatiske dage i Frankrig en kvindelig politibetjent og tog gidsler i et jødisk supermarked. Inden han blev dræbt af politiet, havde han dræbt fire gidsler.

Han kommer fra Mali og boede i Fontenay-aux-Roses, en sydlig forstad til Paris. Der er ikke oplysninger om, at pårørende til ham skal have kontaktet myndighederne for at få ham begravet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip