Beha Erichsen-”penis” stryger til tops i England

TV2-programmet 'Kurs mod fjerne kyster' er blevet yderst populært blandt de danske tv-seere, og mandag aften fik især de kvindelige seere en ekstra grund til at kigge med. I hvert fald ved første øjekast.

Det populære program følger tv-vært Mikkel Beha Erichsen og hans familie på en jordomsejling verden rundt, men i mandagens udgave af Anders Breinholts Natholdet kom Mikkels søn, Emil, ufrivilligt i fokus.

Den hurtige Natholds-vært - som mandag aften havde dansk komiks Godfather, Niels Haugsgaard, ved sin side som medvært – præsenterede nemlig seerne for et klip, hvor den 26-årige Emil tilsyneladende havde valgt at iføre sig et par lidt for løse shorts.

I hvert fald hang Emils ædlere dele til fuld skue på familiens båd, hvilket fik både Breinholt og Haugsgaard til at knække sammen af grin. 

Siden gik videoen sin sejrsgang på nettet, og selvom Anders Breinholt refererede til den unge mands ædlere del som en ’penis med negl’, så gik der tilsyneladende et stykke tid, før det gik op for folk rundt omkring, at det imponerende vedhæng faktisk bare var Emils fod i en uheldig position.

Men en forkert placeret fod har tilsyneladende ikke været nok til at lægge en dæmper på historien – tværtimod – for på The Daily Mirror, der er en af Storbritanniens største aviser, er historien i øjeblikket den mest læste historie blandt britene.

Under overskriften ”'Penis' accidentally screened on national TV as "well-endowed" sailor wearing shorts appears to suffer MAJOR wardrobe malfunction” (’Penis’-uheld vises på landsdækkende tv, da veludrustet sømand tilsyneladende har truffet et helt forkert tøjvalg) fortæller avisen om det uheldige klip.

- En idyllisk familie frokost på en båd blev pludselig meget uegnet for børn, da en ’penis’, der tilhører en af ​​sønnerne, besluttede at stjæle rampelyset, står der indledningsvis.

Længere nede i artiklen indrømmer The Mirror dog, at ’penisen’ i virkeligheden er en fod.

Det nu meget optalte klip er allerede blevet bortcensureret af Instagram – også selvom der vel om mærke kun er tale om en solbrændt venstre-fod.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip