Bekræftet: Steven Gerrard forlader Liverpool

Steven Gerrard forlader Liverpool FC efter næsten 17 år på førsteholdet.

Det fortæller han selv til klubbens hjemmeside fredag.

- Det har været mit livs hidtil sværeste beslutning, og en beslutning, både min familie og jeg har tænkt over meget længe, siger han.

- Liverpool FC har været sådan en stor del af vores liv i så lang tid, og det bliver svært at sige farvel, men jeg føler, at det er i alles bedste interesse. Det gælder både for min familie og for klubben.

Steven Gerrards hjerte banker for Liverpool, og han kommer ikke til at konkurrere med klubben, selv om han fortsætter karrieren et andet sted. Det bliver nemlig udenfor England.

- Jeg fortsætter med at spille, og selv om jeg ikke kan sige lige nu, hvor det bliver, kan jeg sige, at det bliver et sted, hvor jeg ikke kommer til spille for en konkurrerende klub og således heller ikke kommer til at spille mod Liverpool. Noget jeg aldrig ville kunne, fortsætter han.

Han har spillet på klubbens førstehold i næsten 17 år og har ifølge klubbens hjemmeside hentet 10 trofæer, spillet 695 kampe og scoret 180 mål, siden han kom til klubben som otteårig.

Steven Gerrard fortæller om sin fremtid nu for ikke at risikere, at holdkammeraterne og manager Brendan Rodgers skal blive distraherede af spekulationer om hans fremtid.

- Min beslutning handler helt og holdent om, at jeg har lyst til at prøve noget i min karriere og mit liv, og jeg vil sikre mig, at jeg ikke kommer til at fortryde noget senere, når min karriere er forbi.

Den 34-årige englænder siger videre, at han håber en dag at kunne arbejde i Liverpool, når hans egen aktive karriere er forbi.

/ritzau/

 

Dagens Gossip