Belgien sætter Islands succeslandshold på plads

12/11/2014

Det islandske fodboldlandshold kom onsdag ned på jorden efter en forrygende start på kvalifikationsturneringen til EM.

I en testkamp på udebane mod Belgien blev det til et nederlag på 1-3.

Island levede i håbet om et nyt godt resultat i en time, inden det stjernespækkede belgiske hold tog sejren på scoringer af Divock Origi og Romelu Lukaku.

Belgien var kommet foran efter 11 minutter ved Nicolas Lombaerts, men kort efter udlignede Alfred Finnbogason for Island, der søndag spiller næste kvalifikationskamp ude mod Tjekkiet.

Efter blandt andet sejren over Holland har Island maksimum point efter tre kampe i gruppe A. Tjekkiet er i samme situation.

Også Norge tabte onsdag. I en testkamp på hjemmebane skuffede holdet ved at tabe 0-1 hjemme til Estland.

De hollandske bronzevindere fra VM tabte hjemme 2-3 til Mexico i en kamp, hvor Wesley Sneijder og Daley Blind scorede for Holland.

Carlos Vela scorede to gange for Mexico, mens Javier Hernández stod for det tredje mål.

Bagud 0-1 ved pausen var de argentinske viceverdensmestre på vej mod nederlag til Kroatien i London, men Argentina vandt 2-1 på to scoringer efter pausen.

Lionel Messi sørgede for sejrsmålet på straffespark.