Belgisk FCK-bomber: Skuffende at være ude i kulden

FC København havde store forventninger til belgiske Steve De Ridder, da klubben i sommer købte angriberen fri af Utrecht og gav ham en fireårig kontrakt.

Steve De Ridder fik en del spilletid i begyndelsen af sæsonen, men på det seneste er han røget ud på bænken.

- Jeg er selvfølgelig skuffet. Jeg var et stort transfermål denne sommer, og det var op til mig at levere, og det har jeg ikke gjort.

- Jeg synes ellers, at jeg var ved gro ind i min rolle, men træneren forventede flere mål og assists. Det er hans ret at forvente det, siger Steve De Ridder, der har spillet 435 minutter for FCK og endnu mangler at score sit første mål.

- Træneren har fortalt mig, hvad jeg skulle gøre mere af på banen, og det har jeg arbejdet på til træning og i reserveholdskampene. Jeg har gjort det godt, og det har træneren også anerkendt, siger De Ridder.

Den 27-årige angriber med erfaring fra Premier League er lige nu hjemme i Belgien, hvor FCK torsdag aften står over for Club Brugge i Europa League.

- Jeg håber at få spilletid. Det er et stykke tid siden, så hvorfor ikke starte nu? Det ville være dejligt at få en rolle på banen igen.

- Jeg vil gerne vise mig frem, og jeg håber, at træneren giver mig en chance, siger han.

Steve De Ridder forventer en svær opgave mod den aktuelle nummer to i den belgiske liga.

- Jeg er jo belgisk, så jeg kender lidt til dem.

- Det er et godt hold med kvalitet på midtbanen og i angrebet. Hvis jeg skal vælge deres svageste kæde, så er det nede bagved.

- Derudover har de flere sydamerikanske spillere. De kan spille virkelig godt, men også falde ud. Lad os håbe, at de spiller en skidt kamp, siger angriberen.

Club Brugge topper gruppe B med fire point - samme pointtal som Torino - mens FCK har tre point efter de to første gruppekampe. Finske Helsinki er uden point.

Kampen mellem Brugge og FCK fløjtes i gang klokken 21.05.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip