Belgisk træner: Jeg forudså vores comeback

17/06/2014

En fiasko lurede for VM-outsiderne fra Belgien, men det endte tirsdag med en 2-1-sejr over Algeriet i gruppe H's åbningskamp.

Indskifterne Marouane Fellaini og Dries Mertens scorede et mål hver, da belgierne i kampens sidste 20 minutter vendte 0-1 til 2-1.

Den belgiske landstræner, Marc Wilmots, siger, at han havde forudset, at indskifterne ville vende kampen i anden halvleg.

- I pausen nede i omklædningsrummet skrev jeg på taktiktavlen: Bænken vil gøre en forskel. Og bænken gjorde en forskel, siger Wilmots ifølge AFP.

Marouane Fellaini, der har haft en svær første sæson i Manchester United, havde været på banen i ganske få minutter, da han headede Belgien på 1-1.

Napoli-kantspilleren Dries Mertens blev matchvinder, da han hamrede bolden i mål til 2-1 med 10 minutter igen.

Gruppe H's to øvrige hold er Rusland og Sydkorea, der mødes midnat.