Ben-amputeret kvinde bad nabo flytte sin bil fra handicap-parkering: Naboens reaktion går verden rundt

Den 26-årige Ashley Brady fra Ohio fik i sommer amputeret det ene af sine ben.

Efterfølgende kæmpede hun længe for at få en handicapparkeringsplads ved sit hjem - et ønske, der endelig gik i opfyldelse i sidste uge. Men så brød fanden løs. Det skriver The Independent

Den unge kvindes nabo optog nemlig handicappladsen.

Derfor efterlod hun en seddel på kvindens bil, hvor hun venligt - men bestemt - bad hende om at lade være med at parkere på pladsen i fremtiden, og at hun mente det var respektløs at tage den for snuden af hende.

Da Ashley Brady så i mandags kom ud til sin bil, lå der en seddel fra naboen, som tilsyneladende har et temmelig iltert temperament.

Læs også: Hun blev kaldt verdens grimmeste kvinde: Nu har filmen om hendes liv premiere 

- Hej handicappede. For det første skal du aldrig røre ved min bil igen! Og skat, du er ikke den eneste, der ‘kæmper’. Hvis du vil have medlidenhed må du gå i en enbens-støttegruppe! Du lagde dig ud med den forkerte! Jeg er ligeglad med, hvad der stod i dit brev, men hvis du rører min bil igen, melder jeg dig. Jeg siger det ikke for sjov! Jeg vil lade administrationen (i boligkomplekset, red.) vide, at tudebarnet etben rører ved min ejendom. Jeg vil lave så meget ballade, så græd ud hos nogen, der bekymrer sig, for jeg går væk på begge mine ben!!!! Kælling, stod der i brevet.

Efterfølgende lagde Amputee Coalition of America brevet op på sin Facebook-side. Det fik mildest talt folk til at returnere naboens dårlige karma.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip