Bendtner brækkede næsen: Det er ikke alvorligt

Nicklas Bendtner var involveret i det danske 1-1-mål, da fodboldlandsholdet lørdag aften spillede uafgjort ude mod Albanien i EM-kvalifikationen.

Angriberen spillede ikke sin bedste kamp, men efter kampen fortalte Bendtner, at han havde brækket næsen tidligt i opgøret efter et sammenstød med en albaner.

- Det er ikke alvorligt, og vi er ikke ude i, at jeg skal have lavet en maske eller noget. Men kig på den. Du kan se, at den er blevet kæmpe stor. Og min næse er ikke lille i forvejen, siger Bendtner, som dermed melder sig klar til tirsdagens kamp mod Portugal.

- Det var ikke Nicklas' bedste kamp. Men jeg fik en uheldig start med næsen, hvor jeg så sort de næste 5-10 sekunder.

- Derefter kom jeg ikke ind i kampen. I pausen fik jeg nogle smertestillende piller og blodet ud af næsen, og så blev det en smule bedre i anden halvleg.

- Men jeg var involveret i 1-1-målet, så det var godt nok, selvom det bestemt ikke var den bedste kamp, siger Bendtner.

Mod Portugal plejer Bendtner, der er målløs i denne sæson, at score. Måske igen på tirsdag.

- Måske det kan bruges til ekstra motivation. Men jeg forsøger at score i hver eneste kamp, og med lidt mere held mod Albanien kunne jeg også have scoret.

- Det vigtigste er dog, at vi vinder kampene, ikke hvem der scorer. Men tag ikke fejl. Selvfølgelig vil jeg rigtig gerne score, siger Bendtner.

Lasse Vibe scorede for danskerne 10 minutter før tid til 1-1.

/ritzau/

 

Dagens Gossip