Bendtner debuterer for Wolfsburg i remis på hjemmebane

30/08/2014

Nicklas Bendtner fik lørdag eftermiddag debut for sin tyske klub Wolfsburg i Bundesligaen.

Efter 70 minutter ved stillingen 1-1 sendte træner Dieter Hecking sin danske angriber på banen i jagten på et sejrsmål mod Eintracht Frankfurt.

Det udeblev, selv om Wolfsburg scorede til 2-1. Kampen sluttede 2-2 på en udligning fem minutter før tid.

Dermed kom Wolfsburg på tavlen med sit første point i ligaen efter nederlaget i premieren ude til Bayern München.

Wolfsburg fik en god start på opgøret, da Naldo allerede efter et kvarter bragte hjemmeholdet foran på et frispark.

Men glæden var kort. Frankfurt udlignede efter et frispark otte minutter senere, hvor Sebastian Jung blev noteret for et selvmål til 1-1.

Det var stadig stillingen 20 minutter før tid, da Hecking satsede med en dobbelt udskiftning, hvor han blandt andet erstattede Ivica Olic med Bendtner.

Det gav bonus ved Maximilian Arnolds scoring godt 10 minutter før tid. Men igen slog udeholdet prompte tilbage, da Vaclav Kadlec sørgede for slutresultatet kort før tid.

Bayer Leverkusen fortsatte sin fremragende sæsonstart. Tre dage efter holdet slog FC København 4-0 på hjemmebane i kvalifikationen til Champions League, leverede holdet igen mål på samlebånd hjemme, da Hertha Berlin blev slået 4-2.

Hertha havde ellers bragt sig overraskende på 2-1 efter en times spil.

Oprykkeren Paderborn havde større succes med at holde en overraskende føring på udebane. Holdet nappede sin første bundesligasejr i historien med 3-0 over Hamburger SV.