Bendtner efter kontroversielt mål: Var et godt skridt

01/11/2015

Efter en periode uden spilletid faldt der pludselig en plads i startopstillingen af til Nicklas Bendtner, da Wolfsburg lørdag mødte Bayer Leverkusen.

Den danske angriber takkede for tilliden og scorede til 1-0 i hjemmesejren på 2-1.

- Det var et godt skridt, synes jeg. Jeg arbejdede hårdt og scorede et mål, siger Nicklas Bendtner ifølge nyhedsbureauet dpa.

Bendtner fik 74 minutter på banen, og efterfølgende havde han ikke behov for at lufte en eventuel utilfredshed over manglende spilletid i klubben.

- Jeg har det okay. Jeg er glad for sejren, lyder det fra Bendtner.

Træner Dieter Hecking har i den seneste tid forklaret Bendtners fravær i truppen med, at andre spillere stod foran danskeren.

Men tirsdag fik Bendtner en plads i truppen til pokalkampen mod Bayern München, og lørdag avancerede danskeren til en plads blandt de 11 startende.

Træneren ville dog ikke ind på, hvorfor Bendtner pludselig blev valgt som starter hos Wolfsburg.

- Som træner behøver man ikke altid at forklare sine tanker, men jeg synes, det gik glimrende, siger Dieter Hecking.

Spilletiden til Bendtner er godt nyt for landstræner Morten Olsen, der om ni dage samler sit landshold forud for playoffkampene mod Sverige, hvor en EM-billet er på spil.

Inden da kan Bendtner få yderligere to chancer for spilletid hos Wolfsburg, der tirsdag møder PSV Eindhoven i Champions League og lørdag tørner sammen med Mainz i Bundesligaen.

Bendtners scoring lørdag var i øvrigt i den kontroversielle ende, og efterfølgende har kampens dommer erkendt, at spilleren, der lagde op til målet, var i offsideposition.