Bendtner følger igen Bas Dost-målshow fra bænken

01/03/2015

Nicklas Bendtner måtte endnu en gang se til fra bænken, da Wolfsburg søndag fejrede en ny sejr i Bundesligaen.

På udebane blev Jannik Vestergaard og Werder Bremen slået med 5-3.

Det var nordtyskernes første nederlag i 2015, og Vestergaards første siden vinterskiftet fra Hoffenheim.

Mens der var fuld spilletid til den høje danske midterforsvarer, så måtte Nicklas Bendtner følge det meste af forestillingen fra gæsternes udskiftningsbænk.

Her kunne den 27-årige landsholdsangriber se sin hollandske angrebskollega Bas Dost score to gange inden for få minutter.

Efter pausen scorede Dost de vigtige mål til 3-3 og 4-3, inden Josuha Guilavogui i en hæsblæsende Wolfsburg-åbning på anden halvleg gjorde det til 5-3.

Bas Dost er nu oppe på 13 ligascoringer i Bundesligaen, hvor han er den tredjemest scorende.

Nicklas Bendtner afløste hollænderen i det 88. minut, og var i slutfasen tæt på at skabe en mulighed for sig selv.

Wolfsburg har 50 point på Bundesligaens andenplads - otte point efter topholdet fra Bayern München. Werder Bremen er placeret midt i tabellen med 30 point.