Bendtner før landskamp: Jeg har stadig langt igen

Nicklas Bendtner brød i sidste uge flere måneders måltørke, da han scorede to mål for sin tyske klub Wolfsburg.

Nu er der kommet hul på målbylden, men der er stadig langt igen, siger den danske landsholdsprofil forud for fredagens landskamp mod Serbien.

- Det kommer til at tage lidt tid, før jeg er der, hvor jeg vil være. Men hver dag kommer jeg et skridt tættere på, siger han.

Landsholdstruppen er mandag samlet til træning før holdets to udebanekampe. Først mod Serbien i Beograd på fredag, inde turen i næste uge går til Bukarest, hvor Rumænien skal besejres.

De to mål har givet ekstra selvtillid på kontoen, som Bendtner vil tage med sig til landskampene.

- Vi skal ud at spille to fantastiske kampe, selv om den ene bliver uden tilskuere. Hvis vi kan gøre det fornuftigt i de næste to kampe, så tror jeg på, at det kan blive rigtig godt, siger han.

At Bendtner får spilletid hos sin nye klub Wolfsburg i modsætning til sin tidligere klub Arsenal, betyder en del for landsholdspræstationen, mener han.

- Det betyder meget, at du kommer i form ved at træne hver dag. Man får en anderledes gejst og motivation, fordi der er udsigt til spilletid, siger han.

Landstræner Morten Olsen udtog ikke Bendtner i første omgang til de kommende kampe.

Efterfølgende beviste Bendtner sit værd med to mål inden for få minutter, og så var billetten til landsholdet pludselig sikret.

Han blev i lørdags efterudtaget sammen med en række andre spillere.

Landsholdsprofilen har dog ikke nogen kommentar til, at han ikke var Morten Olsens førstevalg.

- Jeg kender ikke tankegangen bag. Det må man spørge Morten (Olsen, red.) om, siger han.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip