Bendtner gav lokale drenge vild oplevelse

Danmark har som bekendt ikke kvalificeret sig til VM-slutrunden i Brasilien, og det er der mange danskere, som er kede af.

Men selvom den ikke står på landskampe for den danske angriber Nicklas Bendtner, får han alligevel jongleret lidt med en fodbold. Mens flere af hans tidligere holdkammerater fra Arsenal arbejder hårdt i den sydamerikanske varme, holder Bendtner ferie i USA med sin skuespillerkæreste Julie Zangenberg.

Og her bliver det altså til lidt fodbold for den tidligere Arsenal-spiller. Julie Zangenberg har lagt et billede op på sin Instagram-profil, hvor Bendtner, i bar overkrop og omgivet af palmer, sammen med to venner poserer med en bold og tre drenge.

- Man bliver aldrig for fin til en tre-mod-tre med lokale drenge. Flotte fyre hele bundtet, skriver skuespillerinden om billedet, og afslører altså, at drengene fik lov at spille mod landsholdsstjernen.

Foruden hyggebold på Hawaii har kendisparrets tur til USA blandt andet bragt dem til Las Vegas og på helikoptertur.

Det er uklart, hvor lang tid parrets ferie varer, men Bendtner skal være hjemme i Danmark senest den 4. juli. Der spilles de to første kvartfinaler i VM nemlig, og det skal angriberen kommentere for Danmarks Radio.

Newspaq

 

Dagens Gossip