Bendtner gider ikke tale om Wolfsburg-situationen

Det blev ikke til spilletid for Nicklas Bendtner i lørdagens 3-1-sejr over Borussia Dortmund i den tyske pokalfinale.

Efter at have siddet uden for i flere uger var den danske landsholdsangriber ellers med i Wolfsburgs trup - men uden at komme på banen.

- Jeg så det ikke som en overraskelse, at jeg var med i truppen til finalen. Hvis det var en overraskelse for dig, så står det for din egen regning, siger Bendtner.

Han har ikke lyst til at tale om den seneste tid i Wolfsburg, hvor det ikke er blevet til spilletid.

- Vi er samlet med landsholdet, så det kan vi snakke om. Jeg vil gerne tale om, hvordan det var at vinde pokalen, men ellers har jeg ikke så meget at sige til situationen i Wolfsburg, siger Bendtner.

Han har forståelse for Wolfsburg-træner Dieter Heckings dispositioner i løbet af kampen.

- Det var fantastisk at vinde pokalen.

- Og hvis den står 3-1 i en finale, så kommer de defensive spillere på banen. Sådan er det som regel. En angriber kommer måske ind i slutningen af kampen.

- Men træneren valgte at gøre anderledes, for vi skulle jo bare forsvare føringen på 3-1, så det var fint, siger Bendtner.

Efter sæsonafslutningen med Wolfsburgs fans, så er det ikke blevet til meget søvn inden mandagens landsholdstræning i Helsingør.

- Vi havde et fan-arrangement i Wolfsburg søndag, så jeg ankom først til Danmark klokken to i nat.

- Og lørdag aften var jo heller ikke den dag, vi gik tidligst i seng, så det er ikke fordi, jeg er super frisk, men benene er stadig i orden.

- Vi fejrede finalesejren som et hold. Alle 25-26 mand i truppen var selvfølgelig med. Og vi havde familie, venner, kærester og koner med til spisning.

- Jeg tror, vi var ude ved et-tiden, og så gik vi hjem og sov klokken halv tre. Så det var fint nok, siger Bendtner.

Han er klar over den manglende spilletid den seneste måned, men ser det ikke som et stort problem.

- Jeg har været med før, hvor jeg ikke har spillet i længere tid. Det ser jeg ikke som værende noget problem. Jeg vil spille så meget som muligt, lyder det fra Bendtner.

/ritzau/

 

Dagens Gossip