Bendtner: Jeg har fået spillelysten tilbage

Nicklas Bendtner er glad igen. Skiftet fra engelske Arsenal til tyske Wolfsburg har givet ham motivationen til at spille fodbold tilbage.

Det kan også give bonus på landsholdet, som søndag tager imod Armenien i den første kamp i EM-kvalifikationen.

- Det går den rigtige vej. Nu brugte jeg et år, hvor jeg ikke rigtigt spillede i Arsenal. Eller i hvert fald et halvt år. Det var jeg utilfreds med, som du nok kan forestille dig.

- Nu er tingene jo sådan, at når man er på en kontrakt, så skal man blive, hvis ens arbejdsgiver beder om det.

- Men nu er jeg kommet væk, og det er jeg utrolig glad for. Jeg er kommet hen til et sted, hvor jeg tror, at tingene kan blomstre igen. Jeg kan også mærke, at jeg har fået spillelysten tilbage, siger Bendtner.

I onsdags fik den danske landsholdsangriber lidt over en times spil i 1-2-nederlaget mod Tyrkiet i Odense.

- Tingene går fremad. Derfor tror jeg, at det var vigtigt at få 60 minutter, selv om det kun var en venskabskamp. For mit vedkommende faldt den kamp på et godt tidspunkt.

- Hvis man skulle kigge helt sort og hvidt på det, så var jeg måske ikke helt klar til at komme i spil, som der også er blevet snakket en del om. Men nu er jeg her, og det gik fint nok mod Tyrkiet, og jeg ser frem mod Armenien-kampen.

- Hvis jeg får god spilletid i den kamp, så vil jeg være godt rustet til en god uge i Wolfsburg, så jeg kan komme i spil til startformationen dernede også, fortæller Bendtner.

I Wolfsburg skal han primært kæmpe om spilletid i konkurrence med kroaten Ivica Olic og hollandske Bas Dost, men han føler sig tæt på startelleveren i Bundesligaen.

- Konkurrencen er stor i Wolfsburg. Men kamptræning er det, jeg mangler, og det er det, jeg får nu.

- Og jeg holder meget af at spille på landsholdet. Det giver også en ekstra motivation, frem for hvis jeg skulle spille et sted, hvor jeg ikke havde lyst til at være, forklarer Bendtner.

Kampen mod Armenien fløjtes i gang søndag klokken 18 i Telia Parken i København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip