Bendtner må trække sig med lyskeskade før Serbien-kamp

Landsholdsangriber Nicklas Bendtner måtte mandag lade sig udskifte med en lyskeskade i 2-1-sejren over Montenegro.

Lige nu er det uvist, om Wolfsburg-spilleren er klar til at gå på banen på lørdag i EM-kvalifikationskampen mod Serbien, men han er optimistisk.

- Jeg tror ikke, det bliver et problem for mig. Der bliver kigget på mig, så det burde komme på plads, siger Bendtner, der i pausen blev erstattet med FC Midtjyllands Morten "Duncan" Rasmussen.

Skaden er opstået i landsholdslejren i forberedelserne op til kampene mod Montenegro og Serbien.

- Jeg har haft lidt lyskeproblemer de seneste dage. Jeg tror, det kom i løbet af træningen torsdag, så jeg følte ikke rigtig, jeg kunne sparke igennem. Jeg var ikke bekymret, men du tænker dig om, for du vil ikke ud i et stræk, så du belaster den endnu mere.

- Jeg mærkede den hele vejen igennem (kampen mod Montenegro, red.), så det kom ikke sådan lige pludselig. Vi havde ikke aftalt på forhånd, at jeg skulle spille en halvleg, siger Bendtner.

Landstræner Morten Olsen er nogenlunde fortrøstningsfuld omkring Nicklas Bendtners deltagelse mod Serbien.

- Jeg tror ikke, at det er noget særligt. Ikke som jeg ser det nu, siger Olsen til 5'eren.

Landstræneren var dog ikke helt tilfreds med angriberens indsats, da Olsen blandt andet mener, at Bendtner bevægede sig for lidt.

Montenegro førte 1-0 ved pausen. I de sidste 20 minutter sikrede Danmark sig sejren på scoringer fra Christian Eriksen og Viktor Fischer. Sidstnævnte afgjorde kampen på et straffespark i slutfasen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip