Bendtner nyder livet som Bayern-udfordrer

Nicklas Bendtner har ikke bidraget med mål for Wolfsburg i Bundesligaen endnu, men det har heller ikke været nødvendigt.

Wolfsburg er flyvende og har vundet otte ligakampe i træk. Det betyder, at Wolfsburg er nummer to i Bundesligaen - kun overgået af Bayern München, som har fire point mere efter 11 spillerunder.

Bendtner, der scorede to gange for Wolfsburg i Europa League i sidste uge, er ikke overrasket over succesen i Bundesligaen.

- Vi ligger der, hvor vores ambitionsniveau har været inden sæsonen. Efter en relativ sløj start har det været fantastisk med otte sejre i træk.

- Det har ikke engang været på grund af held, at vi har vundet. En del af kampene er blevet vundet stort, og det viser holdets kvalitet og stabilitet i øjeblikket, siger angriberen, som er i gang med sin første sæson i Tyskland.

Den danske angriber vurderer, at det bliver svært at holde placeringen, som giver adgang til Champions League, sæsonen ud.

- Vi må ikke glemme Borussia Dortmund, selvom de har fået en forfærdelig start. Schalke har heller ikke fået de point, de ønskede, og det samme kan siges om Bayer Leverkusen.

- Det er store hold, som har kvaliteterne til at komme igen og måske også vinde otte kampe i træk. Og så ser situationen måske anderledes ud, siger han.

Bendtner har fortsat Bayern München som klar guldfavorit.

- Vi må erkende, at Bayern er et skridt foran os andre, og for at vi skal have nogen som helst chance og håb for at følge med i toppen, så kræver det, at vi spiller som i de seneste otte kampe, siger Bendtner.

I disse dage er han samlet med landsholdet i Helsingør. Danmark møder fredag Serbien i Beograd i EM-kvalifikationen og Rumænien fire dage senere i Bukarest i en testkamp.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip