Bendtner og Zangenberg: Vilde med Jagger

Skrevet af admin

03/07/2014
Det er ikke kun royale, der torsdag aften har valgt at lægge vejen forbi Roskilde Festival. Siden kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ankom omkring klokken 17, er flere og flere kendte dukket op i mediebyen, der er et afspærret VIP-område bag Orange Scene.Fodboldspilleren Nicklas Bendtner er én af dem. Han er sammen med sin kæreste, skuespillerinden Julie Zangenberg.- Vi er meget glade for Rolling Stones, fortæller Nicklas Bendtner til Newspaq, og bliver bakket op af Julie Zangenberg.- Jeg har altid lyttet til Rolling Stones med min far, det var ham, der introducerede mig til dem, fortæller hun.- Det er også noget, vi lytter meget til her hjemme, og mine favoritsange er "Gimme Shelter" og "Wild Horses", siger skuespillerinden.Det er første gang, hun er på festivalen.- Det er virkelig fedt at være her, og mange af mine venner er her også, siger hun.Èn af hendes venner der også er dukket op på festivalen, er sangerinden Medina, der selv har prøvet at stå på Roskildes Orange Scene sammen med den canadiske dj Deadmau5 i 2011.Når Rolling Stones indtager den scene torsdag aften, vil sangeren Mads Langer også være blandt publikum.- Jeg lærte dem at kende gennem min fars pladesamling, og jeg synes, at Mick Jagger er meget inspirerende, siger han.- Jeg har ikke set dem live før, men jeg synes, det er dejligt at se, at man kan blive ved på den måde et helt liv, siger han om de aldrende rockherrer, der spiller klokken 22.00 torsdag aften.Newspaq

Dagens topnyheder

Det er ikke kun royale, der torsdag aften har valgt at lægge vejen forbi Roskilde Festival.

Siden kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ankom omkring klokken 17, er flere og flere kendte dukket op i mediebyen, der er et afspærret VIP-område bag Orange Scene.

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner er én af dem. Han er sammen med sin kæreste, skuespillerinden Julie Zangenberg.

- Vi er meget glade for Rolling Stones, fortæller Nicklas Bendtner til Newspaq, og bliver bakket op af Julie Zangenberg.

- Jeg har altid lyttet til Rolling Stones med min far, det var ham, der introducerede mig til dem, fortæller hun.

- Det er også noget, vi lytter meget til her hjemme, og mine favoritsange er "Gimme Shelter" og "Wild Horses", siger skuespillerinden.

Det er første gang, hun er på festivalen.

- Det er virkelig fedt at være her, og mange af mine venner er her også, siger hun.

Èn af hendes venner der også er dukket op på festivalen, er sangerinden Medina, der selv har prøvet at stå på Roskildes Orange Scene sammen med den canadiske dj Deadmau5 i 2011.

Når Rolling Stones indtager den scene torsdag aften, vil sangeren Mads Langer også være blandt publikum.

- Jeg lærte dem at kende gennem min fars pladesamling, og jeg synes, at Mick Jagger er meget inspirerende, siger han.

- Jeg har ikke set dem live før, men jeg synes, det er dejligt at se, at man kan blive ved på den måde et helt liv, siger han om de aldrende rockherrer, der spiller klokken 22.00 torsdag aften.

Newspaq