Bendtner om armensk chok: Vidste at vi ville vende det

Armenien chokerede de fleste danske tilskuere, da holdet kort efter pausen bragte sig foran med 1-0 i søndagens EM-kvalifikationskamp i Parken. Men ikke Nicklas Bendtner.

Wolfsburg-angriberen følte sig temmelig sikker på, at det ville ende med dansk sejr.

- Jeg havde en følelse kampen igennem om, at vi ville få de tre point til sidst, siger Bendtner efter 2-1-sejren.

Han fremhæver indskiftningerne af Allsvenskan-topscorer Lasse Vibe og kampens matchvinder Thomas Kahlenberg.

- Vores udskiftninger ændrer kampens karakter. Lasse Vibe kommer ind i angrebet med en masse energi, og Kahlenberg er en fantastisk pasningsspiller.

- Vi begyndte at spille bolden mere frem ad og fik skabt flere chancer, da de kom på banen, siger Bendtner, der lagde op til Kahlenbergs hovedstødsmål 10 minutter før slutfløjt.

- Kahlenberg og jeg har haft et godt samarbejde tidligere, så det var fint, at vi kunne gøre det igen ved hans mål. Det kan være, at vi kan bytte næste gang, siger Bendtner, der hungrer efter at score.

Angriberen har blot trænet to uger med sin nye klub Wolfsburg, der for en uge siden gav ham de første 20 minutter på banen i et halvt år. Bendtner, der fik fuld spilletid mod Armenien, erkender, at han kæmpede lidt med formen til sidst.

- De sidste 8-10 minutter var jeg glad for, at vi holdt bolden i egne rækker, det vil jeg gerne indrømme, siger han.

Danmark møder den 11. oktober Albanien på udebane, inden Portugal kommer på besøg i København tre dage senere.

Ud over Albanien, Portugal og Armenien er landsholdet i gruppe med Serbien. De to bedste i gruppen går videre til EM om to år i Frankrig. Derudover kan gruppens nummer tre måske komme med til EM via playoff.

/ritzau/

 

Dagens Gossip