Bendtner om Arsenal: Jeg spildte et år

Nicklas Bendtner kom til at spilde et år af sin karriere, da Arsenal i sommeren 2013 tog ham tilbage til klubben efter lejeopholdet i Juventus. Han ville gerne være blevet hos de italienske mestre.

Det fortæller Nicklas Bendtner selv i et større interview med den tyske avis Bild.

- Jeg var udlejet til Juventus. Det gik godt. Jeg spillede regelmæssigt og var fit. Så blev jeg skadet og måtte holde seks måneders pause. Vi blev mestre, og jeg ville gerne blive. Men Arsenal tog mig tilbage. Der spildte jeg et år. Det ærgrer mig allermest, siger Nicklas Bendtner til avisen.

Nicklas Bendtner skiftede i sommerens transfervindue til bundesligaklubben Wolfsburg. Den danske angriber fortæller, at han udmærket ved, hvad man i Wolfsburg forventer af ham. Også selv om han kæmper om pladsen som klubbens frontangriber.

- Jeg kommer med erfaring og giver mig altid 100 procent. Jeg skal score, ellers når vi ikke vores mål, siger danskeren, som også erkender, at der er kamp om pladserne i Wolfsburg.

- Muligheden for, at jeg ikke spiller, er der. Men jeg er kommet for at spille. Vi har tre gode spillere, som kæmper om én plads, fortsætter han.

Nicklas Bendtner bliver i interviewet også konfronteret med nogle af de ting, som har præget hans liv uden for fodboldbanen. Blandt andet de billeder, han fra tid til anden lægger ud på sociale medier.

Tidligt på sommeren var det således et foto af en nøgen Bendtner, som poserede med sin daværende kærestes bh som eneste beklædning foran sine ædlere dele.

- Jeg fortryder ingenting. Jeg er, som jeg er. Men jeg vil nok være lidt mere forsigtig i fremtiden.

På torsdag vender Nicklas Bendtner tilbage til England, når han sammen med Wolfsburg møder Everton i en gruppekamp i Europa League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip