Bendtner ser fremad efter straf: Alle kan lave fejl

Landsholdsangriberen Nicklas Bendtner ser fremad, efter at han søndag var siet fra Wolfsburgs trup til kampen mod Schalke 04 i Bundesligaen.

- Forbliv stærk og se fremad. Alle kan lave fejl, men du bliver nødt til at leve med dem og fortsat bevæge dig fremad, skriver han søndag aften på det sociale medie Instagram akkompagneret af et billede, hvor han tager sig til hovedet.

Bendtner kom lørdag en time for sent til træning, og det fik disciplinære konsekvenser for den 27-årige dansker.

- Han kom for sent til den afsluttende træning, og så har vi den her regel om, at han ikke udtages til truppen, siger Wolfburgs sportschef, Klaus Allofs, til Kickers hjemmeside.

Danskeren var ifølge sportschefen indforstået med Wolfsburgs beslutning om at droppe ham mod Schalke.

- Han har forstået, helt og aldeles.

Formkurven har ellers været opadgående for angriberen, der ifølge træner Dieter Hecking kunne have set frem til spilletid i søndagens 1-1-kamp, efter at danskeren torsdag scorede et trøstmål til 1-4 i Europa League mod italienske Napoli.

Det var en mulig åbning for danskeren, der for det meste er fortrængt til bænken af topscorer Bas Dost, der på det seneste dog har haft svært ved at finde netmaskerne.

Nicklas Bendtner har blot scoret et enkelt ligamål for Wolfsburg, efter at han kom til klubben sidste sommer. Scoringen faldt i en udekamp mod søndagens modstander fra Schalke 04.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip