Bendtner: Vi skal blive bedre i en fart

Der er meget, der skal forberedes i det danske spil, hvis fodboldlandsholdet skal gøre sig nogen forhåbninger om at komme med til EM i Frankrig i 2016.

Det mener Nicklas Bendtner efter tirsdagens 0-1-skuffelse i Telia Parken mod Portugal, hvor både spillet og resultatet var langt fra det håbede.

- Når vi laver sådan nogle fejl, kommer vi ikke med til nogen slutrunder. Der er meget, der skal forbedres, og det skal vi være hurtige til at gøre, siger Nicklas Bendtner.

Portugiserne scorede sejrsmålet fem minutter inde i dommerens overtid, efter at danskerne i flere omgange ikke magtede at få bolden sparket væk.

- Jeg er ked af den måde, vi tabte på. Vi spillede en dårlig kamp, men vi havde en god chance for at holde afstanden mellem os og Portugal. Vi havde mange chancer for at gøre det bedre, da de scorede. Når man er professionel, må sådan noget ikke ske.

Bendtner er frustreret over, at det fortsat synes meget svært for landsholdet at skabe målchancer.

- Der har ikke været sprudlende fodbold i nogen af de tre kampe i kvalifikationen. Vi kan ikke være tilfredse med den måde, vi har spillet på. Hvis vi skal indfri forventningerne til os, skal vi blive bedre.

- Vi har ikke toppet individuelt, som vi havde håbet på. Vi må erkende, at vi ikke er gode nok til at skabe chancer og lave mål, siger Nicklas Bendtner, der betegner landstræner Morten Olsens skideballe efter kampen som "fuldt fortjent".

Danmark skal i aktion igen om nøjagtigt en måned, når holdet skal en tur til Serbien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip