Bendtners rival slår til i Wolfsburg-triumf

Wolfsburg uden Nicklas Bendtner i truppen havde en god lørdag i Bundesligaen, da førerholdet Bayern Münchens nærmeste konkurrent hjemme vandt 2-1 over FC Köln.

Dermed er Wolfsburg 11 point efter det suveræne førerhold, men trods den store afstand kan Bendtners klub med stor tilfredshed gå til vinterpause på andenpladsen. Her er Wolfsburg seks point foran nummer tre, Bayer Leverkusen.

Bendtner kom formentlig ikke nærmere spilletid efter lørdagens kamp, da danskerens angrebskonkurrent Bas Dost scorede hjemmeholdets mål til 1-1.

Den hollandske angriber udlignede efter et kvarters spil. Bas Dost løb godt frem til forreste stolpe og headede et indlæg i mål.

Sådan et indlæg havde normalt været guf for Bendtner, men den næsten to meter høje Bas Dost skal i øjeblikket ikke bekymre sig om sin danske holdkammerat.

Bendtner virker langt fra spilleminutter i Wolfsburg for tiden. Bas Dost spillede hele kampen og var tæt på at blive matchvinder, inden forsvarsspilleren Naldo blev det med lidt over 10 minutter igen.

Det var Bas Dosts andet sæsonmål i Bundesligaen. Bendtner har scoret en enkelt gang, mens det normale førstevalg i angrebet, kroaten Ivica Olic, er delt topscorer for Wolfsburg med fem scoringer.

Brasilianske Naldo, som spiller i midterforsvaret, er ligeledes oppe på fem sæsonmål. Mod FC Köln scorede Naldo på hovedstød efter et hjørnespark.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip